Piffa upp fikarummet

Piffa upp fikarummet

Vi håller väl med om att fikarummet är ett av våra favoritplatser på jobbet. Där får vi umgås med varandra, ha trevliga diskussioner och dricka gott kaffe och njuta av en bulle eller två. Det är viktigt att ha ett fint fikarum där folk trivs och kan slappna av ordentligt. Man ska känna sig riktigt välkommen och gärna inspirerad också, så det skadar inte att piffa upp fikarummet då och då med en ny vattenkokare i snygg design eller lite nya, fina kaffekoppar.

Kökets Favoriter har en webbutik där man kan hitta bra pris på allt som har med kök, serviser och matlagning att göra. Just nu erbjuder de rabatt på mikråvågsugn från Caso, som är kända för sina stilrena och moderna produkter. Mikron går ganska varmt i de flesta fikarummen eftersom många tar med sig matlådor som behöver värmas upp till lunchen och därför kan det vara smart att byta ut den då och då.

Inne på webbutiken Kitchentime har de dessutom en outlet med allt från inredning, köksapparater, matlagningstillbehör, möbler och porslin, från populära varumärken som KitchenAid, Fiskars, Eva Solo, Philips, Bloomingville och Nordal. Ett vacker vinställ i trä från märket Traditional Wine Racks har gått ner från 1 519 kronor till 586 kronor, en snygg vas i glas från Bloomingville säljs för 215 kronor istället för 289 kronor och en proffsig non-stick stekpanna från Exxent säljs med 100 kronors rabatt. Totalt finns det över 900 produkter i deras outlet så du kan säkerligen göra ett smart klipp till fikarummet.