Alla bör ha ett helt hem

Alla bör ha ett helt hem

Att ha ett hem som är helt och välfungerande är ett grundläggande behov för alla människor. Det finns nog ingen som kan säga att de inte vill ha ett helt hem, eller att de ska bo i ett hem som inte känns tryggt eller trivsamt. Eller hur?! Att man har ett hem som fungerar som det ska är också en väldigt viktig aspekt för att ens liv ska bli så bra som möjligt och att vi ska må så bra som möjligt. Det i och med att det är i våra hem som vi spenderar mest tid.

Ta hjälp av andra

Precis som att du tar hand om och värnar om dig själv när du köper din favoritmat, när du tränar och när du köper en bra cykelhjälm tar du hand om och värnar om dig själv när du fixar och ordnar i hemmet. 

Att ha trasiga saker i hemmet är inte bra tråkigt, utan det kan rent ut sagt vara livsfarligt både för dig och andra personer som bor eller är i bostaden. Om du själv inte vet hur du ska göra är det kanske dags att be om hjälp. 

Känner du inte för att anlita en elektriker, en rörmokare eller en snickare kanske du kan ta hjälp av en släkting, en kompis, en granne eller en kollega? Det finns ofta väldigt många fler att ta hjälp av än vad du kanske kunde tro. Våga be om hjälp så att du kan få ett helt, tryggt och trivsamt hem så snart som möjligt!